вторник, 17 мая 2011 г.

Томатний суп

Томатний суп
Томатний суп
Інгредієнти:
2 склянки курячого бульйону 
1 стакан нарізаної цибулі 
¾ склянки нарізаної селери 
1 столова ложка нарізаного свіжого базиліка 
1 столова ложка томатної пасти 
200 г нарізаних томатів 
½ чайної ложки солі 
¼ чайної ложки перцю  


Для готового супу: 
6 ст. л. знежиреного йогурту
3 ст. л. нарізаного свіжого базиліка

Приготування: 

1. Покласти перші 6 інгредієнтів в каструлю, довести до кипіння і варити 30 хвилин. 
2. Отриману суміш змішати ручним міксером і вилити назад у каструлю. 
3. Додати сіль, перець. 
4. Розлити по 6-ти тарілках, зверху додати по 1 столовій ложці йогурту і 1 ½ чайної ложки базиліка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий