Томатний суп |
Інгредієнти:
2 склянки курячого бульйону
1 стакан нарізаної цибулі
¾ склянки нарізаної селери
1 столова ложка нарізаного свіжого базиліка
1 столова ложка томатної пасти
200 г нарізаних томатів
½ чайної ложки солі
¼ чайної ложки перцю
Для готового супу:
6 ст. л. знежиреного йогурту
3 ст. л. нарізаного свіжого базиліка
Приготування:
1. Покласти перші 6 інгредієнтів в каструлю, довести до кипіння і варити 30 хвилин.
2. Отриману суміш змішати ручним міксером і вилити назад у каструлю.
3. Додати сіль, перець.
4. Розлити по 6-ти тарілках, зверху додати по 1 столовій ложці йогурту і 1 ½ чайної ложки базиліка.
Комментариев нет:
Отправить комментарий