Інгредієнти:
500 г печериць
1 червоний перець
1 жовтий перець
1 зелений гострий перець
1 цибулина шалот
помідори черрі
Для соусу:
1 / 4 склянки оливкової олії
1 / 4 склянки соєвого соусу
1 / 4 склянки меду
1 зубчик часнику (подрібнений)
чорний перець
Приготування:
1. З'єднати всі інгредієнти для соусу і добре розмішати.
2. Нарізати овочі на великі кубики, перемішати і додати гриби, все залити соусом і залишити на пів години.
3. Нанизати гриби та овочі на палички для шашликів і пекти на відкритому вогні, подавати в гарячому вигляді.
500 г печериць
1 червоний перець
1 жовтий перець
1 зелений гострий перець
1 цибулина шалот
помідори черрі
Для соусу:
1 / 4 склянки оливкової олії
1 / 4 склянки соєвого соусу
1 / 4 склянки меду
1 зубчик часнику (подрібнений)
чорний перець
Приготування:
1. З'єднати всі інгредієнти для соусу і добре розмішати.
2. Нарізати овочі на великі кубики, перемішати і додати гриби, все залити соусом і залишити на пів години.
3. Нанизати гриби та овочі на палички для шашликів і пекти на відкритому вогні, подавати в гарячому вигляді.
Комментариев нет:
Отправить комментарий