Гамбургери з гострою сальсою
Інгредієнти:
500 г яловичого фаршу
25 г хлібних крихт
2 зубчики часнику
40 г в'ялених томатів в маслі
50 г рокет-салату
4 шт. булочок для гамбургерів
томатна сальса
Приготування:
Фарш перемішати з хлібними крихтами, часником і в'яленим томатом. З отриманої суміші потрібно зліпити 4 бургера, смажити на розігрітій грилі по 3-4 хвилини з обох боків, поки не прожаряться всередині.
Розрізані булочки обсмажити над грилем. На нижні частини покласти листя рокет-салату, потім по бургеру, полити сальсою і накрити другою половиною булочки.
Інгредієнти:
500 г яловичого фаршу
25 г хлібних крихт
2 зубчики часнику
40 г в'ялених томатів в маслі
50 г рокет-салату
4 шт. булочок для гамбургерів
томатна сальса
Приготування:
Фарш перемішати з хлібними крихтами, часником і в'яленим томатом. З отриманої суміші потрібно зліпити 4 бургера, смажити на розігрітій грилі по 3-4 хвилини з обох боків, поки не прожаряться всередині.
Розрізані булочки обсмажити над грилем. На нижні частини покласти листя рокет-салату, потім по бургеру, полити сальсою і накрити другою половиною булочки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий